به گزارش مشرق به نقل از فارس، علي سعيدلو، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان تربيت بدني در حاشيه مراسم تجليل از مدالآوران بازيهاي پاراآسيايي 2010 گوانگجو درباره تاخير در پرداخت جوايز اين ورزشکاران اظهار داشت: به نظرم تاخير زيادي در اهداي جوايز ورزشکاران پارالمپيکي رخ نداد. شايد علت اين تاخير، همزمان شدن با ماههاي محرم و صفر بود و مترصد زمان مناسبي براي اهداي اين جوايز بوديم.
وي ادامه داد: از همان پايان مسابقات کارها براي اهداي جوايز انجام شده بود و آماده پرداخت جوايز اين ورزشکاران بوديم. پس از اين هم کار به همين صورت خواهد بود و بلافاصله جوايز ورزشکاران پس از افتخارآفريني آنها اهدا خواهد شد.
رئيس سازمان تربيت بدني در مورد برنامههاي اين سازمان براي حضور در المپيک لندن عنوان کرد: المپيک لندن نيز يکي از ايستگاههايي است که ورزش ما وارد آن خواهد شد. البته اهميت آن نسبت به ساير مسابقات جهاني و بينالمللي مطمئنا بيشتر خواهد بود. ورزش تعطيل ناپذير است و نميتوانيم کار را تعطيل کنيم. تمام فدراسيونها با تمام قدرت براي حضور در اين مسابقات در حال تلاش هستند چون اگر زمان را از دست دهيم مطمئنا در لندن متضرر خواهيم شد. البته ممکن است کمبودهايي هم باشد، اما اصل کار تعطيل نخواهد شد. پس
ايستگاه مهم بعدي ورزش ايران المپيک و پار المپيک لندن خواهد بود.
سعيدلو در مورد صحبتهاي رئيس جمهور مبني بر ارتقاء جايگاه ايران در پارالمپيک لندن از بيستودوم جهان به پانزدهم و پايينتر از آن و اينکه چقدر اين موضوع در دسترس است، گفت: در ورزش هم مانند ساير مسايل بايد قلهاي داشته باشيم تا با هدفگذاري به آن برسيم. هرچقدر اين هدفگذاري و برنامهريزي کارشناسي و دقيقتر باشد زودتر به آن خواهيم رسيد. البته پس از اين هدفگذاري هم بايد مقدمات کار فراهم شود. صحبتهاي رئيس جمهور خارج از توان نيست و اين موضوع قابل دسترس است و ميتوانيم به آن برسيم.
وي در ادامه افزود: در بازيهاي آسيايي هم بعضيها معتقد بودند که کسب 20 مدال طلا سخت است، اما ديديد که به آن رسيديم. در بسياري از رشتهها مانند وزنهبرداري و کشتي فرنگي پيش از بازيهاي آسيايي تحت فشار بوديم، اما خوشبختانه پس از کسب نتايج مطلوب در گوانگجو از زير فشارها خارج شديم و به آمادگي خوبي رسيدهايم. از طرفي بايد سازماندهي لازم در فدراسيونها براي حضور قدرتمند در لندن انجام شود. مقداري از اين موضوع هم به عهده سازمان تربيت بدني است تا با پشتيبانيهاي مالي و مادي خود اجازه احساس هيچگونه کمبودي را به فدراسيونها ندهد.
سعيدلو با اشاره به اينکه رئيس جمهور همچنان در تلاش براي اختصاص يک درصد از بودجه وزارتخانهها به امر ورزش است عنوان کرد: رئيس جمهور قول داده است که با تلاش مضاعف اين خواسته يک درصدي را پيگيري کند و جامه عمل بپوشاند. همچنين تصريح کرده است که هيچگونه کمبودي در ورزش نخواهيم داشت. تنها کافي است که فدراسيونها با استعداديابي و پشتيباني از ورزشکاران به عناوين مورد نظر دست يابند.
وي در مورد يکسان سازي جوايز ورزشکاران معلول و غيرمعلول نيز گفت: در گذشته اين عدم برابري جوايز وجود داشت، اما خوشبختانه اين موضوع با کمک رئيس جمهور در دولت دهم تحقق پيدا کرد.
سعيدلو در مورد دغدغه ورزشکاران درباره دريافت جوايزشان نيز گفت: جوايز تمام ورزشکاران بر اساس حوالههايي که به آنها داده شده در صندوق حمايت از قهرمانان و پيشکسوتان آماده است و هر زمان که اراده کنند ميتوانند جوايز خود را دريافت کنند. هر ورزشکاري که رفت و نتوانست جايزه خود را دريافت کند، حق گلايه دارد. به علت مشکلات موجود نميتوانستيم سکهها را در اين مراسم تقديم ورزشکاران کنيم. از طرفي حواله مسکن تمام قهرمانان طلايي نيز آماده است و با حضور در صندوق حمايت از قهرمانان و پيشکسوتان ميتوانند آن را دريافت کنند.
رئيس سازمان تربيت بدني تصريح کرد: جوايز ورزشکاران را بايد بلافاصله پس از قهرماني به آنها اهدا کرد و اين را وظيفه خود ميدانيم. شايد نگراني قهرمانان از تکرار عدم پرداخت جوايز در گذشته باشد، اما نبايد ديگر نگران جوايز خود باشند و در آينده نيز همين روند را ادامه خواهيم داد.
سعيدلو درباره اينکه شايعه شده بود امروز سرپرست وزارت ورزش از سوي رئيس جمهور معرفي شود گفت: اين موضوع همانطور که گفتيد شايد بيشتر شايعه بوده و ديديد که رئيس جمهور اين کار را انجام نداد. قراري هم بر اين نبوده و هر زمان که رئيس جمهور تصميم بگيرد نام سرپرست اعلام خواهد شد.
وي در مورد اينکه آيا براي سرپرستي اين وزارتخانه به وي پيشنهادي شده است يا نه و اينکه روساي فدراسيونها تمايل دارند که اين مسئوليت را بر عهده بگيريد گفت: شايد بيشتر روساي فدراسيونها دوست داشته باشند که من وزير ورزش شوم، من هم دوست دارم آنها رئيس فدراسيون باقي بمانند. بهتر است در حال حاضر وظايف خود را در سازمان تربيت بدني انجام دهم. تصميمگيري در اين مورد زود است و آينده همه چيز را مشخص خواهد کرد.
رئيس سازمان تربيت بدني در مورد تبديل برخي از فدراسيونها به انجمن عنوان کرد: اين موضوع و تصميمگيري در اين باره ضوابط خاصي دارد و با کار کارشناسي صورت ميگيرد.
رشتههاي بزرگي در دنيا به صورت انجمن اداره ميشود ما هم احساس کرديم که با بررسي مجدد برخي از رشتهها در صورت داشتن شرايط لازم قابليت تبديل شدن به فدراسيون را خواهند داشت. از طرفي بعضي از فدراسيونها هم به دلايل مختلف بايد به انجمن تبديل شوند. فدراسيون انجمنهاي ورزشي تشکيل شده است و رشتههاي متعددي را تحت پوشش قرار ميدهد.
وي در مورد موکول شدن انتخابات برخي از فدراسيونها به سال آينده نيز گفت: در سال جاري فرصت چنداني براي برگزاري تمام انتخابات فدراسيونها وجود نداشت و با توجه به گستردگي و تنوع مسابقات رشتههاي مختلف تصميم گرفتيم انتخابات برخي از فدراسيونها به سال آينده موکول شود. در اولين فرصت در سال آينده انتخابات آنها را برگزار خواهيم کرد.
رئيس سازمان تربيت بدني درباره اينکه انگليس به دوچرخهسواران ايران براي حضور در مسابقات ويزا نداد و آيا احتمال اين کارشکني در المپيک لندن نيز وجود دارد اظهار داشت: آنها نميتوانند در مسابقات المپيک اين کار را انجام دهند و کارشکني کنند چون اين مسابقات تنها به يک کشور مربوط نميشوند و تمام ملتها در آن دخيل هستند. اين کميته بينالمللي المپيک است که در اين زمينه تصميم ميگيرد.
علي سعيدلو در مورد انتخاب سرمربي تيم ملي فوتبال و نتايج اين تيم در جام ملتهاي آسيا نيز گفت: در مرحله مقدماتي با 3 تيم بسيار خوب بازي کرديم و نتايج خوبي هم گرفتيم، اما متاسفانه در مرحله بعد به کرهجنوبي باختيم که قهرمان آسياست و در جام جهاني نيز نتايج درخشاني از خود به جا گذاشت. براي انتخاب سرمربي تيم فوتبال عجله نميکنيم. من نميگويم سرمربي ايراني يا خارجي، هر تصميمي که فدراسيون بگيرد، محترم است چون تصميمگيري به عهده آنهاست. البته در نظرسنجيها ديدم که مردم دوست دارند سرمربي خارجي هدايت فوتبال را به عهده بگيرد، همين موضوع هم باعث شده که فدراسيون تمام تلاش خود را براي انتخاب بهترين سرمربي براي هدايت تيم ملي انجام دهد